• 87
    maça çıkacak oyuncularımızı neye göre seçeceğiz onu merak ediyorum.

    abdulkerim banko oynar diye düşünüyorum. yerli olması açısından değil sadece, net olarak takımın en iyisi şu an. nesta gelse yine kesemez ):

    kerem aktürkoğlu: bir diğer banko. hem büyük maçları seviyor, hem skorer, hem de fb defansının en sevmediği oyuncu tipi.

    üçüncü yerli biraz sıkıntılı işte. elimizdekiler;

    berkan: çok iyi oynuyor son maçlarda ama bu maçta 11 çıkarsa torreira veya oliveira arasında tercih yapmak zorunda kalacağız. bu ihtimal de zor gözüküyor. oliveira belki de takımda alternatifi olmayan tek oyuncu. torreira ise takım savunmasında bariz fark yatatıyor.

    yunus akgün: sakatlıktan yeni döndü. çok zor ihtimal kadroya girmesi.

    barış alper: kadroda olursa nerede oynar sorunsalı ortaya çıkıyor. kerem ile birlikte kanatta oynuyorlar diyelim, rashica yedek kalır bu denklemde. rashica şu an özellikleri bakımından en farklı kanat oyuncusu. okan buruk rashica tercihinden sonra doğru oyunu buldu üstelik. forvet oynadı diyelim, adamın forvet oyuncusu olarak performansı belli. çok veri yok elimizde. kanat oynarken bile bir iyi bir kötü. üstelik icardi hazırsa icardi’yi kesip oynatmak büyük risk olur.

    diğer yerli oyuncular muhtemelen giremez kadroya. çok zayıf görüyorum bu ihtimali.

    iki yerli sol bekimiz de sakat. pva mı dubois mi oynar ona karar verecek okan buruk.

    cidden her ihtimal çok çetrefilli. bu yüzden ben alınacak 1 puanı altın değerinde sayarım. yenilsek bile o kadar üzülmem açıkçası. alacağımız 3 puansa ganimet olur. o moral bozukluğuyla fener bi daha toparlanamaz. “şampi” oluruz.

    bir mucize olsa da sol beklerimizden biri oynasa keşke diyeceğim de, çok zor ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın