resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 3004
    olası galatasaray formasını giyme durumunda belki de milyonlarca galatasaray'lıyı takımına küstürecek ve maç izletmeyecek zâttır. yakın zamanda başakşehir'e gittiği zaman bize nispet yapan, twitler atarak aklınca bizlerle alay eden, yükseleni beşiktaş olan arda turan'ı affetmek gibi bir midesizlik yaptık, bide bu herifi affedip formayı verirsek kahrımdan ölürüm herhalde.
    hadi arda baktı futbolu bırakınca sahipsiz kalacak gitti zamanında prim kavgasına dustugu terim'in elini öptü gurur yapmadı, kendisini de bir şekilde affettirdi, ikinci şansını da -her ne kadar kendisinden nefret etsem de- genel kanıya göre gayet iyi kullandı. eh yani ne olacak ki, bizim cocugumuz arda. elbette küs dağılmak olmazdı.
    e peki caner? caner hangi yüzle bir daha bu formayı giyecek? galatasaray taraftarı caner'in nesini affedecek, neyine kanacak, neye göre kime göre yuceler yücesi galatasaray'ın formasını giymesini sindirecek? bana bir söyleyin ya, bu adam kim ki bu adamın ismiyle bizim ismimiz yanyana gecebiliyor? kim abi bu herif? bu herif, fenerbahçe üyesi. bayağı bildiğin fenerbahçe seçimlerinde oy kullanıyor. bilenler bilmeyenlere duyursun, sonra "alınabilecek en iyi alternatif caner erkin abiiiii caner'i alalım" diyenlerle ugrasiyoruz.
    gittikçe rakip takım taraftarları gibi midesizleşiyoruz. bizi bu zamana kadar rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerden biri, midesiz olmayışımızdı. galatasaray'lı olmak büyük ayricaliktir, bu ayrıcalığın kıymetini bilmeyene kapı bir kere kapatılır bir daha da açılmaz.
    galatasaray taraftarı; beşiktaş taraftarı gibi gelmesin diye taklalar atıp pankartlar yaptığı burak yilmaz'a kral çekmez yada 1 ay boyunca mobese görse galatasaray'lı olduğunu dile getiren ve florya'da ağlayan irfan can'a fenerbahçe gibi kaptanlık pazubandı vermez, fenerbahçe taraftari gibi fanatik galatasaray'lı olan ve bir sürü whatsapp mesajı ifşalanan mhy'ye komutan çekmez. galatasaray taraftarı midesiz değildir, bilmem anlatabildim mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın