• 75
    5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçının ve 7 mayıs 2022 başakşehir galatasaray maçının karışımı bir oyun tercih edeceğimizi düşünüyorum.

    fenerbahçe topun kendisinde kaldığı maçlarda büyük sorun yaşayabiliyor. bununla birlikte biz de ön alan presini gayet iyi uyguluyoruz. bu nedenle topu rakibe bırakacağımızı düşünüyorum. fenerbahçe'nin bize üstün gelebileceği önemli bir nokta atletizm seviyesi olarak daha üst seviyede oyuncularından kurulu. bundan dolayı da beşiktaş maçı gibi milot rashica ve barış alper yılmaz ikilisi ile başlayacağımızı tahmin ediyorum. keza sacha boey'de atletizm seviyemizi yukarıya çeken isimlerden.

    fenerbahçe zorluk derecesi üst düzey maçlarda genelde üç stoperli oynuyor ve çok sık ofsayt taktiği uyguluyorlar. yalnız nedense bu maçta dörtlü oynayacak gibi geliyor. üçlü ya da dörtlü oynasa da bright osayi-samuel'in kanadı bizim için işlenmesi gereken bir maden. okan buruk ve ekibinin özel olarak çalışacağını düşünüyorum. çünkü 3 ocak 2023 antalyaspor'un verilmeyen golü ve 24 aralık 2022 trabzonspor fenerbahçe maçında trabzon'un attığı ilk golde ikisinde de ofsayt çizgisini bozan isim kendisi. hücum oyuncusundan dönen bir isim olduğu için refleksif olarak hücum kanadını takip etmek zorunda hissediyor.

    bizim açımızdan sol bek ve yerli oyuncu sıkıntısı nedeniyle kuracağımız kadroyu tahmin etmek zor görünüyor. ilk on birin yedi - sekiz ismi belli olsa da tercih edilecek isimlere göre farklı oyunları tercih edebiliriz. okan hoca her zaman beraberliği cebinde koyarak oynamak isteyecektir. barış ve rasica ile birlikte orta sahayı destekleyip, kerem hamlesi hatlar arasındaki bağı koparabiliriz. yalnız duran top savunmasına ve ikinci yarı düşüşlerine dikkat etmesi lazım. maç içinde hamle gecikmesini affetmez. yerinde, doğru kararlar almalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın