resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1819
    o kadar olayın, o kadar kendinden çok hak edecek ismin içerisinde kendisine yapılan anlamsız protestolara o kadar üzülüp sinirlenmiştim ki, ister istemez iyi oynadıkça, saha içerisinde onu hiç olmadık yerlerde bitip topa müdahale yaparken görünce biraz daha fazla sevinmeye başladım.

    4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçında bence maçın adamıydı ve bizimle oynadığı en iyi maçlardan biriydi, bu performansın zamanlaması da bunu çok daha anlamlı kıldı belki de. hele ki birlikte oynamaya hiç alışık olmadığı, toplu oyunda, pas dağıtımında aynı kendisi gibi epey kısıtlı olan ve kısmen kötü bir maç geçiren midtsjönün yanında. bana kalırsa kendisini bu maçta bu kadar ön plana çıkaran yegane şey yanındaki adamın fiziksel olarak çok yetersiz olup orta saha mücadelesine yeterince katkı sağlayamamasından kaynaklıydı. bir diğer deyişle bence krizi fırsata çevirip parladı. bu bazı oyuncuların büyük takımlarda başarısız olup anadoluda yıldız kesilmesine de benziyor aslında biraz çünkü kendisini daha kaliteli ayaklarla birlikte oynarken bu kadar iyi ve öz güvenli görmedik.

    24 yaş için genç dersek ayıp olur, fakat türkiye standartlarında olgun da denemez. umuyorum yanındaki arkadaşlarına göre oynamayı, her maça aynı kafa ile çıkmayıp daha stratejik düşünmeyi öğrenir ve yeri geldiğinde ön plana çıkmak yerine al ver yapıp arka planda kalabilmeyi de öğrenir. tabiri caizse, taraftarın gözüne girmek veya kendisine bir şey kanıtlayabilmek adına kahramanlık peşinde koşmamalı, iyi yaptığı işlere odaklanmalı. karakter olarak en çok beğendiğim oyuncumuz, uzun yıllar rotasyonumuzda yer alır umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın