resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1797
    aylardır girmiyordum sözlüğe ama kendisine birşeyler karalamak o kadar istedim ki.

    öncelikle kocaman bir helal olsun, o kadar istedin ki maçı, tek başına sen aldın neredeyse. ama benim söylemek istediklerim bugünden bağımsız.

    karakter olarak benim için galatasaray kendisidir. öncelikle o kadar pes etmeyen bir yapısı var ki sene başında yılabilirdi, gitmedi her oyuna girdiğinde elinden geleni fazlasıyla yaptı. yetmedi veya yetti o ayrı konu ama benim için galatasaray budur.yetenek olarak yetmese de elinden geleni yapmaktır, nasıl avrupa devlerine kafa tuttuysak.

    o kadar displinli ve çalışkan ki, başkaları olsa kendisini salmıştı yedek kaldım diye. ama kendisi hangi maç olursa olsun oynuyor, didiniyor.

    rakibe karşı saygılı, ben bugüne kadar berkan ile ilgili kötü söz söyleyen birisini görmedim, kötü niyetli değil, işin çakallığına girmiyor asla.

    en önemlisi bu takımın kimyası bu kadar iyiyse, en önemli katalizör kendisi, takımda yerli yabancı herkes seviyor. herkesle arası çok iyi, bu da o kadar önemli ki.

    galatasaray his takımıdır, gençler bunu unutuyor bazen, bana bu hissi geçiren sayılı oyunculardan birisi de berkan. iyi ki varsın koçum, seni ıslıklayan ergenlere bakma, seviliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın