• 528
    dün puanları resmen çalınan nuri şahin hakemler hakkında konuşmam ben diyor bugün aleyhine 1 tane hata olmayan ömer erdoğan, sadece kerem'in kolunun üzerine düştüğü pozisyonda oyun durduğu için maç sonu hakem üstüne yürüyor. rıza çalımbay denen galatasaray düşmanının 10 gündür kanal kanal gezip ağlamadığı yer kalmadı. neden sürekli bize karşı bu tepkiler? nereden güç alıyorlar bunlar? kim izin veriyor bunlara? bu mamalanmış tipleri türk futbolundan böyle eze eze yok edeceğiz!

    okan hoca'ya sesleniyorum; hafta içi bir gün sadece şu antremanı yaptır topçulara: topu havaya dik ve oyuncular tek tek yüksekten dümdüz düşen topu kontrol etsinler. maç boyu en az 15 tane ıska geçtik bu tarz pozisyonlarda akıl dışıydı.

    van aanholt ve midtsjö çok kötü top oynadılar. neyse ki berkan biraz günündeydi de orta sahayı teslim etmedik. sonradan oyuna giren yusuf demir'in de şu psikolojisini artık düzeltmesi lazım kardeşim çocuk değilsin sen profesyonelsin. ne koşarsın ne canını dişine takarsın çıkıp şut atıp elin belinde geziyorsun sonradan oyuna girdin azıcık çaba göster be!

    son olarak; psikolojik savaşın en şiddetlisine maruz bırakılmaya ve bunca eksiğe rağmen 3 puanımızı söke söke aldık. işte şimdi kadıköy'e konsantre olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın