• 157
    29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçından sonra fatih terim'in organize kötülük olarak adlandırdığı güruhun tekrar devreye girip yaygara koparması sebebiyle olağan dışı işler görmeye hazır olmamız gereken maç. geçtiğimiz yılları saymasak dahi, sezon başından beri 'hatalı' hakem kararlarından en çok mağdur olan takım olmamıza rağmen tek bir karar üzerinden yapılan ''galatasaray kayrılıyor'' manipülasyonu zaten geçmişi şaibeli zorbay küçük'ün kararlarına tesir edecektir. bir de bunlar bizim eksik oyuncularımız, kart sınırındaki oyuncularımız gibi etkenlerle birleşince sahada ekstra uyanık bir takım görmemiz lazım bu akşam. pva'nın sivas maçında gördüğü ucuz kartlardan kaçınmak gerek.

    okan buruk'un kadro tercihlerine gelirsek, gomis'in ilk 11 başlaması hala ikna olamadığım bir husus. çünkü çok erken dakikalarda bile oyundan düşebiliyor, kulübede koz olarak tutmak hala daha mantıklı geliyor bana. keza kerem de sonradan oyuna girdiğinde daha etkili olabiliyor bu sezon ama değişiklikler için 70leri beklememek gerek.

    son olarak stadyumdaki taraftarlar da berkan'ı falan ıslıklamasın en ufak hatasında, yerine oynayacak oyuncu kalmadı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın