• 230
    skandala imza atılmış kirli mücadele.

    malûm pozisyonda haji wright savunma arkasına sahte koşu atarak bek manipülasyonunu başarıyla gerçekleştiriyor ve arkasındaki oyuncuyu ofsayttan kurtarıyor.

    pep guardiola sterling'e bu tarz koşular yaptırarak rakip bekleri 4 yıl falan benzer şekle soktu ama orada ofsaytları göremedik. çünkü dünyanın hiçbir yerinde ofsayt değil bu pozisyon.

    bu pozisyonun tartışması yok arkadaşlar, dediğim gibi birebir ismi bile var bu durumun, bek manipülasyonu. her kim bu pozisyonda ofsayt var diyorsa futboldan gram anlamıyordur.

    osayi'ye müdahele var diyenler evet osayi'nin beynine müdahele var bu pozisyonda, çünkü sazan gibi atladı tuzağa.

    antalyaspor'un tertemiz golü çalınmıştır.
    türk hakemlerinin ne denli yetersiz olduğu da ortaya çıkmıştır. allah büyük algı yapmaya çalıştılar ama sivas maçında olanın birkaç kat daha büyüğü bugün ayaklarına dolandı.

    bu lig böyle devam etmez

    edit: bir de rossi'nin pozisyonu var, orada da batshuahi ney şekilde ofsaytta ve kalecinin görüş açısını kapatmakta. kaleci topu göremediği için kımıldayamıyor bile.
    jesus dede aklımızla alay etme, en iyi sen biliyorsun pozisyonun temiz olduğunu, onurun varsa eğer bu yaştan sonra eline kağıt verip okumalarına izin vermezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın