• 82
    tribünümüzün artık agresif olması gereken maçtır. bundan sonra evimizde çok oynayacağız. ceza yediğim 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı dışında bütün maçlara gittim. ilginin çok fazla olmasına rağmen tribünümüz benim bu güne kadar görmediğim derecede kötü.

    öncelikle ultraslan eleştirilerin hepsini hak ediyor. neredeyse otomatikleşen, maçı hiç izlemeyen, dakikası dakikasına ve sırası bile değişmeyen bir şekilde hep aynı tezahüratlar. maç daha kopmamışken, rakip takım skor ve oyun olarak hala maça tutunuyorken arabeske bağlayıp aşk şarkıları söylemek de, taraftarı ve takımı birbirinden tamamen kopartıyor. öncelikle bu soruna bir çözüm bulmalı ultraslan.

    genelde her maçı kuzey altta izlerim. coşku yoğunluğunun en fazla olduğu yerde keyif alırım maçtan. bir misafirimin hatırına son 3 maçı doğu altta izledim ve 4 ocak 2023 galatasaray anakaragücü maçında tekrar kuzey alta dönüyorum. çünkü kuzey alt tribünü dışındaki trübünler tek kelimeyle berbat. maçı evde izlerken daha fazla reaksiyon verirsin. izlediğim maçtan keyif alamaz oldum.

    yani ultraslanın hatalarının olduğu gibi, diğer tribünlerde hiç bir zaman olmadığı kadar pasif. koltuklarına yerleşip maç seyrediyorlar. bu yüzden hiçbir maçta ne hakem ne de rakip takım üzerinden en ufak bir baskı kuramıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın