resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1732
    artık sorun bizde gibi geliyor. yani, ya bu adamın kötü olduğunu hala kabullenmedik. ya da kabullendik, ama hala yapamayacağı şeyleri denetmekte dikte ediyoruz.

    çizgiyi iyi kullanamıyor. kenar toplardan sonuç alamıyor. hatta genel olarak ofansif aktivitelerden sonuç alamıyor. şu durumda biz neden istisnasız her maçta da kendisini aynı şeyleri denerken izliyoruz? her bek çizgiye inmek, bindirmek, oyunu genişletmek zorunda falan değil. walker ile cancelo aynı işi mi yapıyor? biri geçiş savunmasında süpürücü olarak konuşlanan, ofansta ise temel gereksinimlerin dışına çıkmayan bir bekken diğeri tüm koridoru kullanıyor. ama her nedense galatasaray beklerinin hepsi de aynı profildeymiş, tuhaf bi simetri takıntımız varmış gibi kim oynarsa oynasın profilinden, becerilerinden bağımsız olarak benzer şekilde yayılıp, benzer işleri yaptırmaya çalıştırıyoruz.

    fatih terim'in 2-5-3 takıntısı bekleri buna mecbur bırakıyordu okey ama, 4-2-3-1 oynarken bu adamın her maç önündeki kanadı duvar gibi kullanıp topla içeri doğru katetmeye çalıştığı sırada yaptığı hatalı pasları izlemek bana tuhaf geliyor artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın