• 715
    iptal edilen gol yüzünden sağlıklı analizini doğru düzgün yapamadığım maçtır.

    berbat saha koşullarından dolayı olabilecek en iyi oyunlardan birini oynadığımız maçtır. 1-0'ı yakaladık, gomis ile net bir gol kaçırdık ve penaltımız verilmedi. bazı futbolcularımızın son toplarda hatalı tercihlerinde dolayı da harcadığımız pozisyonlarda oldu.
    bu maç özelinde berkan'a ayrı bir parantez açmak istiyorum. kendisi takımımızda hem en çok koşan oyuncudur hem de gayet iyi performans sergilemiştir. uzun süredir aldığı tepkiler umarım bir süre desteğe döner ki önümüzdeki maçlarda çok ihtiyacımız olacak kendisine. şahsi fikrim bu maçta toreira'nin olmadığına sevindim çünkü zeminden dolayı berkan'dan daha iyi performans sergileyecegini düşünmüyorum. berkan'dan fazla olan bir oyuncu olmakla birlikte pas kalitesi de berkan'dan iyi ancak bu maçta bizim için pastan ziyade mücadele on plandaydı ve berkan'ın en iyi özelliklerinden biridir mücadele etmek.
    yillardir beni geren puan kaybın bastan göze aldigim bir deplasmandan hakemlerin (özellikle özgüç türkalp'in kasıtlı yaptığını düşünüyorum) yoktan kaos yaratması ile hakli galibiyetimiz gölgelenmiştir. galibiyetimiz hakli galibiyet ama maalesef bir komploya denk geldik. umarım korktuğum şeyler başımıza gelmez ve yönetim gerekli önlemleri almıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın