• 712
    hakkında “umarım tekrar edilir fark koyarız” veya “emsal karar olur biz de 3-5 maçımızı tekrar ettiririz” diyenleri anlamadığım maç.

    birincisi tekrar edilse fark atmamamız, hatta puan kaybetmemiz için ellerinden geleni yapacaklar. ikincisi de hadi böyle bir karar oldu diyelim, sanıyor musunuz ki “evet, size karşı da şu maçlarda yanlış kararlar verildi, alın puan kaybettiğiniz bu 3 maçı tekrar oynayın” diyeceklerini?

    bu maç tekrar edilirse puan kaybetmemiz için her şey yapılır ve üzerine o emsal karar hiçbir zaman bize uygulanmayıp fenerbahçe sıkıştığında imdadına yetişmek için bir kenara konur.

    benim hatırladığım kural hatasından tekrar edilen tek maç 2003-2004 sezonu sanırım, fenerbahçe’nin kendi evinde rizespor’la oynadığı maçta rizeli bir oyuncunun maçın son dakikalarında ikinci sarı kartı görmesine rağmen kırmızı görmemesi sonucu oyuna devam etmesi yüzünden olmuştu. puan kaybettikleri maçın tekrarında da sanırım fener 3-0 gibi kazanmıştı.

    edit: ayrıca maç tekrarı kararı falan çıkmaz, geçiniz. sivasspor da biliyor bu isteklerinin reddedileceğini. tamamen galatasaray kollanıyor algısını harlamak için yapılmış bir açıklama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın