• 24
    ali koç'un bitik bir görüntüde düzenlediği toplantı. dünyanın en mıymıy konuşan avukatı mehmet şekip mosturoğlu bile blöf "ligden çekiliriz" toplantılarında daha diri ve agresif bir görüntü çiziyordu. sezon başında "cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk bize yakışır" ile açılışı yapmıştı. hatta bir ara yalandan stadın adına atatürk verme palavrasını bile sıkmaktan çekinmediler. enteresan bir "x kazansın çünkü fenerbahçe de x'tir" algoritması ile, fiiliyatta beceremediğini söyleye söyleye becermeye çalışıyorlar. bu basın toplantısında bir ara bu eşik "yea iyi olan kazansın bari, çünkü fenerbahçe en iyi olandır" seviyesine kadar inmiş.

    bir yandan çok üzülüyorum açıkçası. sonuçta eşimizin dostumuzun da dahil olduğu 20 milyon taraftarı var bu takımın ve 1990'lardaki bursaspor taraftarı gibi takılmaktan çatlayacak kıvama geldiler artık. bir yandan da hala daha pompalanan kibiri ve düşmanlığı gördükçe içimin yağları erimeye devam ediyor.

    tövbe edip bu kibiri ve düşmanlığı samimi olarak bir kenara bıraktığınız gün, en iyi takım sizde olmasa da şampiyon olabileceksiniz tekrardan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın