• 14
    sadece 29 aralık 2022 tarihi özelinde değil camiamız üzerinde senelerdir yürütülen operasyonun bir ayağı.

    yönetim de buna hazırlıklı ki bugün nef stadyumunda bir basın toplantısı tertip edileceğini açıkladı dün gece. suyun karşı tarafının gücü ve simgesi olan koç güdümlü medya maalesef istediği algıyı yapabiliyor buna zaten alıştık. sadece senelerdir yaşadıklarımızı taraftarımızın unutmaması ve dün gece ve bugünden sonra yaşanacaklara bu çerçeveden bakması, olayları birbirinden bağımsız değerlendirmemesi naçizane tavsiyemdir.

    29 aralık sivasspor galatasaray maçında bi anda ülkede tüm futbolseverlerin bütün işi gücü bırakıp konuşmaya başladığı 29 aralık 2022 sivasspor'un iptal edilen golüne gelelim. pozisyonda golü veren orta hakemi çağıran var odası ve uzun inceleme sonrası iptal edilen gol sonrası endirekt serbest vuruşla başlayan oyun. belli ki ofsayt kararı çıktı ama öyle ilginç bir pozisyon ki çizgi çekilmiş görüntü riva'dan gelmeyince derbi öncesi sebep arayan koç güdümlü fenerbahçe medyasına asist yapılmış oldu. yine yangına körükle giden objektif taraftarlarımız da bu ateşe odun atmayı unutmadı.

    senelerdir yaşananlardan bağımsız sadece bir maç özelinde pozisyonu değerlendirdiğimde, empati kurup tam tersi bu şekilde bizim golümüz iptal edilseydi, çizilmeyen bir ofsayt çizgisi ile net olmayan pozisyon ve maçı da kaybetmiş olsaydık elbette ki anormal karşılardım. o sebepten bugün düzenlenecek basın toplantısında ya da öncesinde veya sonrasında tff'den ya da yönetimden pozisyon özelinde net ifadeler duymak istiyorum. olayı beka sorununa kadar götüren sözde yorumcular görüyoruz çünkü geceden beri etrafta. (bkz: uğur karakullukçu).

    lider olduğumuzdan beri görmeye başladık zaten, erden timur'un 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçından sonra kullandığı bu ligi bitirmeyiz cümlesi üzerinden imalı mesajlar ve paylaşımlar. ligin zirvesindeki iki takım düşünün ki 15'er maç sonunda biri 9 deplasmana gitsin, diğeri neredeyse ocak ayına girdik 6 deplasmana çıksın ve bunların 3'ü de istanbul deplasmanı olsun. bunun tesadüf olduğunu düşünmek biraz saflık oluyo. geçene sene trabzonspor'un şampiyonluğu gibi arayı aç al git diye bir hesap yapılmış çok belli. o hesap tutmayınca ve sivas'tan 3 puanla dönünce dün gece düğmeye basıldı çok net. sezon başından beri aleyhimize öyle hatalar yapıldı ki ve bu senelerdir o kadar normalleştirildi ki gri pozisyonlarda bile lehimize karar çıkınca ortalık yangın yerine dönüyo. yahu 7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçında ceza sahası içinde olmayan bir pozisyona var'a rağmen penaltı çalındı ve o golle 3 puan aldı fenerbahçe. sana göre bana göresi olmayan bir pozisyonla.

    velhasıl, fenerbahçe camiası tarafından yürütülen bu algının sebebi yakın zamanda oynanacak 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı öncesi kazanmak adına tff'yi, medyayı, hakemleri baskı altına almak ve bu kaosla beslenen taraftarlarına da oyalanacağı bir şeyler vermektir. umarım yönetim buna izin vermez ve senelerdir saha dışında kaybettiğimiz sezonlara yenisini eklemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın