resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4818
    29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçında rezil sahaya rağmen ikinci yarının yirmi dakikası hariç mükemmele yakın top oynatmış teknik direktör. nankör olmaya gerek yok. ne çabuk unutuldu terim ile tudor ile gittiğimiz deplasmanlar. kaleye şut atamadan döndüğümüz deplasmanlar var. muslera'nın kameralardan eksilmediği pas oyununu oynadığımız deplasmanlar var. allah aşkına adamı rahat bırakalım. izlersin maçı yetersiz bulduğun alanları söylersin bu kadar. istifa nedir? nerde ya bu yoğurdun bolluğu? ne olursa olsun en az 1 yıl takımın başında kalmalı ki notunu verebilelim.
    galatasaray şampiyon hocaları bile ikinci senesinde yerinden etmiş bir kulüptür. zaten her daim sallantıda galatasaray teknik direktörlük makamı. bari bırakalım da oturduğu süre zarfı içerisinde bir şeyler yapmaya çalışan adam da kafaca rahat olsun.
    sözlük içinde çok fazla trol var gibime geliyor. yoksa şu galatasaray'ı izleyip "abi hadi ya okan git" diyecek adam ya 2010 doğumludur ya da galatasaray taraftarı değildir.
    uçup kaçan, rakibini yerden yere vuran! fener harika, nerdeyse pozisyon vermeden maçlarını tamamlayan ve ligin lideri galatasaray kötü.
    not: torrent'i bilerek yazmadım çünkü hoca değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın