• 13
    arkamıza yaslanıp keyfini çıkarmamız gereken operasyon. bir başka tabirle, şampiyonluk hasreti 9 yıla çıkmak üzere olan ezeli rakip camiasının son çırpınışları da denebilir.

    ligin yarıdan çoğu henüz oynanmamışken, en basitinden haftaya katır kutur biçilebileceğimiz kadıköy deplasmanı varken, sadece 2 maç haftası sadece 1(yazı ile bir) puan önde gittik diye bu kadar feryat edilmesi karşı tarafın ne kadar bitik olduğunu göstermekten başka bir işe yaramamaktadır kanaatimce.

    dünya kupası'nda oynanan osuruktan bir maçtaki osuruktan golden bile jorge jesus güzellemesi çıkarmak gibi bir şey aslında bu tükenmişlik. kazara bizim lehimize fark iki maçlık bir seviyeye çıkarsa bunlar kafalarına huni takıp gezmeye başlar, biz de güle oynaya işi götürürüz...

    çok yakın bir geçmişte soyunma adasında rakip takıma meydan dayağı çeken topçuların ertesi maç paslaşıp attıkları golle şampiyonluk kaybetmiş bir takımın taraftarlarıyız. bu sezon 6 saniye kuralı gibi nadide uygulamalar hariç başımıza gelmeyen hakem hırsızlığı kalmamış. ki zaten ona rağmen lider olabildiğimiz için kopuyor bu yaygara.

    algı yapılır da hakemler aleyhimize çalışmaya başlar, biz de geride kalırız diye çekinmeye de gerek yok. 7 puanı çalındığı halde bu takım önde gidiyor zaten...

    o yüzden endişeye mahal yok endişeye...

    (bkz: biz bu sene şampiyonuz abi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın