• 10
    algı operasyonu falan değildir, doğru yöntem buysa siz devam edin, benim yöntemim bu değil. bugün bu olanlar fenerbahçe maçında fener lehine olsa bu kez burada biz yıkardık ortalığı. federasyonun yapması gereken ofsayt varsa çizginin neden çizilip yayımlanmadığını açıklamaktır.

    asıl algı operasyonu bu maçta olanı merak edip açıklanmasını istemek değil bunun açıklanmamasını savunmaktır. galatasaray'ın gayet kendi gücüyle, kadro kalitesiyle kazanabileceği ve puan kaybetse bile telafi edeceği boktan bir maçta hakemle maçı kazanmış algısı yaratılıyor şu an ve bu algıda federasyonun, var'ın payı var. galatasaray'ın kulüp olarak çizgi neden çizilmedi, sorun neydi diye sorması lazım.

    maçta bir gol iptal olmuş kimse tam olarak neden iptal olduğunu bilmiyor. galatasaray sözlük'te bile bir kanaat yok hangi durumun ofsayt olduğuna ilişkin ki belki ikisi de ofsayt zaten. o zaman kulüp şu çizgiyi gösterin bunun usulü bu değil mi diye sorsun, ne var bunda? bu küçültür mü galatasaray'ı yoksa büyültür mü?
App Store'dan indirin Google Play'den alın