• 5
    29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı sonrası ne idüğü belirsiz bir kitle tarafından salyalar saçarak koparılan kıyamet.

    sivas'ın iptal edilen golünün nedenini arıyorlar. pozisyon ofsayt ve karar doğru. hayır, çok net ofsayt bile olsa giren şey büyük olduğu için yine darlanacaklardı. paşalar bir de açıklama bekliyorlar, bak sen bak... bugüne kadar hiçbir kararın açıklaması yapılmamışken burada açıklanmalıymış. yok ya oldu olacak kompozisyon yazılsın. o zaman alanya maçında boey niye faul bile yokken kırmızı gördü bir anlatsınlar da bilelim. ve daha aklıma gelmeyen yüzlerce hata.

    lan adamlar sivas maçının son dakikasında mal bulmuş mağribi gibi penaltı aradı. yemin ediyorum o pozisyon ofsayt olmasa penaltı verecekti. hiçbir şey ama hiçbir şey yoktu o pozisyonda; ne itme ne çekme ne dirsek... hiçbir şey. ama verecekti penaltıyı, allah'tan çok bariz ofsayttı. ben de bunun açıklamasını istiyorum hadi bakalım hodri meydan. bana anlatsın hakem, neden var'a gitti? neden pozisyonu izledi? neden maç 13 dakika uzamasına rağmen 114 üncü dakikanın ortalarına kadar oynattı? ne amaçladı orada allah aşkına, ne oldu da var'a baktı? ne uyduracaktı? öyle ki, var'dan geldi ve kararını vermek için 5 saniye falan bekledi. hakem bile niye çağrıldığını anlamamış yav biz neden bahsediyoruz? o kararı açıklayıcı vücut hareketlerinin altındaki psikolojiyi ben gördüm burdan. neden beklediğini, ne karar vereceğini bile unuttuğunu ben biliyorum. durun salyalılar ben söyleyeyim: hakeme gel izle penaltı dediler. o da gitti baktı ve en ufak bir temas yokken bile hakkımızı yiyecek bir karar vermek üzereyken ofsayt yardımımıza yetişti.

    allah sizi bildiği gibi yapsın... resmen 2 puanımız güme gidecekti. iptal golün sebebi belli, hadi çok ahlaklı bireylerseniz bize nellson'un son saniyedeki yükselişine ne hakla penaltı verileceğini açıklayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın