• 676
    olağanüstü bir galibiyet aldığımız müsabaka. şampiyonluk için konuşma zamanı değil, bir dünya maç var. ancak neresinden bakarsak bakalım olur da şampiyon olursak seneler sonra bile hatırlanır bu maç. gomis-kerem ikilisi ilk yarıda golü atsa çoktan kopacak maç ne hale geldi.

    takımın yedek kulübesini güçlendirmesi gerekiyor bir diğer konum. pva ve seferovic'le bir şekilde yollar ayrılmalı, maalesef eksi yazmaktan başka bir iş yapmıyorlar.

    kartları temizliyoruz. abdülkerim ve kerem fenerbahçe maçı öncesi sınırda olacak. umarım onlar da bir şekilde kendilerini kart görmekten kurtarabilirler.

    son olarak da sivas'ın verilmeyen golü. ben anlayamadım, herkes bir şey söylüyor ama 30 senelik hayatımda yaşadığım en ilginç futbol anlarından biri an itibariyle bu golün iptal edilmesi. tff, mhk çıkıp neden golün iptal edildiğini kamuoyuyla paylaşmalılar. sonrasında da değerlendirmemizi yaparız. bu halde kalması hoş değil.

    yıl bizim için ilk yarısında çok acılıydı, galatasaray izlemek bize keyif vermeli, heyecan hissetmeliyiz. takıma küsmüştük. yaz, başkan değişikliği, okan hoca, yeni transferler derken sezona da ite kaka girdik, gemi gidiyordu ama sallanıyorduk. sonrasında çok kötü bir 3 maçlık periyot iç sahada oynadığımız alanya maçıyla, hakem sağolsun, sezon kaosa gidiyordu. ancak karagümrük deplasmanı ve sonrasında gelen galibiyet serisiyle yılı zirvede bitiriyoruz. umarım sezon sonu da tepede kalıp şampiyonluk ipini göğüsleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın