resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4795
    oyuncu yönetimi, antrenmanlar, ana plan konusunda sıkıntısı olmayan bir hocadır. ama hocalığın önemli bir kısmı da maç başladıktan sonra gelişen senaryolarda pragmatik olabilmek. a planını iyi kurup, ona güvenen hocaları çok severim. bu hocalar bir de maç içerisinde planları bozulunca pragmatist davranabiliyorsa çok iyi hoca derim. hocanın önde presten çok önde alan kapatma, doğru anda pres yapma üzerine kurulu bir oyunu var. çok güzel işliyor. ama lütfen, yalvarıyorum okan hoca, bafetimbi gomis'in 30 dakikalık bir futbolcu olduğunu kabullen. patrick van aanholt'un bir dakika dahi süre almaması gerektiğini gör. haris seferovic'in sıfır konsantrasyon ile motivasyonsuz memur tadında maça çıktığını gör.

    alternatifsiz değiliz. gomis yerine barış alper yılmaz var.
    seferovic yerine barış-mertens ikilisi sahada kalabilir.
    göbekte genç oyuncularımız var ve sahaya verecekleri pozisyonlarını dışarıda bırakıyorum, seferovic'ten az olmayacaktır.
    patrick van aanholt yerine altyapıdan herhangi bir futbolcu da atılabilir. ne olacak? yetersiz mi kalacak? van aanholt da kalıyor, üstelik yabancı sınırından yiyor. orada dubois var, emre taşdemir var, altyapıdan oyuncularımız var. idare ederiz. gerçekten ederiz.
    ıslıklara, eleştirilere rağmen sahaya berkan'ı attın. hep söylüyorum, kötü bir futbolcu değil berkan. doğru rolde kullanılınca her sene rotasyonda otuz maça çıkar galatasaray'da. bu doğruyu da yapan sensin. diğer doğruları da yapacağına inanmak istiyorum ama ligin yarısı geldi, artık bir şeyler de görmemiz gerekiyor bu konuda.
    29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçında da oyuncu değişikliklerinde geç kalmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın