• 114
    maalesef puan kaybı görüyorum. sebeplere gelecek olursak:

    *orta sahanın ortasında ideal 11'de yazmadığımız iki isim olan berkan kutlu - midtsjö oynayacak. bu ikili yaratıcılık anlamında çok sınırlı ve içlerinde 8 numarayı aslında tam olarak oynayabilen biri yok. ikisi de 6-8 arası oyuncular ve birbirleriyle uyumlu gözükmüyorlar.

    *sol bekte van aanholt oynayacak. kazımcan ve emre taşdemir'in sakatlıkları sebebiyle olmayacağını düşünürsek van aanholt'un oynaması kesin gibi (düşük ihtimal leo dubois oynar). van aanholt her ne kadar işin savunma tarafında genellikle ayakta kalan bir isim olsa da rakip yarı sahada etkinliği zaman geçtikçe düşen bir oyuncu. rakip yarı sahada pas tercihleri genellikle kötü oluyor ve bu da ataklarımızın mahvolmasına, bazen de karşı atak yememize sebep oluyor.

    *rashica, kerem aktürkoğlu, mertens ve gomis'in 4 gün önceki istanbulspor maçında yüksek efor sarf etmiş olmaları da diğer bir olumsuz durum. bu dörtlüden gomis ve mertens'in yaşlarını da hatırlayınca ön tarafta ne denli hareketli ve güçlü olacağımız soru işareti.

    *eksik ve formsuz oyuncularımız nedeniyle yedek kulübemiz de pek güçlü olmayacak. barış alper ve dubois dışında oyuna girmesini gözleyeceğimiz oyuncu olmayacak gibi duruyor. mata ve seferovic şu an fizik olarak hiç çekilecek durumda değiller. geriye kalan isimlerden sadece sergio oliviera ve yusuf demir akla gelebilir ama onlar da son istanbulspor maçında hiç hazır gözükmedi. yine de 2.yarıda oyuna girmeleri muhtemel.

    *sivasspor'un yükselen formunu da atlamamak gerek. aslında formdan ziyade daha önceki lig maçlarını avrupa maçlarıyla beraber götüremediler zira kadroları çok geniş değil. fikstür açısından onlara en uygun dönemlerden birinde bizimle karşılaşacaklar. hem formdalar hem de moralliler. tabi ki ev sahibi olmalarının da avantajını kullanmak isteyeceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın