• 33
    birçok futbolcumuzu takip ettiğim sosyal medya platformu. gerçek hayat ile sosyal medya farklıdır fakat takip ettiklerimle ilgili birkaç cümle, birkaç görüş karalamak istiyorum.

    muslera: ınstagramı aktif ama bokunu çıkarmadan, kararında kullanıyor. galatasaray veya türkiye ile ilgili önemli günlerde paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

    sacha boey: profil resmini her gördüğümde beni koparan futbolcumuz. bir de müslüman galiba kendisi. sık sık ayet,hadis gibi şeyler paylaşıyor. milli takım arasında 14 günlük izinde bile kros-fitness çalıştı kardeşim benim. geçen günlerde transfer haberleri konuşuluyordu burada, aman diyim! mayısa kadar sakın!

    victor nelson: kuzeyli olduğu ınstagram hesabından bile belli olan kardeşimiz. sadece özel günlerde veya maçlarda paylaşım yapıyor.

    abdülkerim bardakçı: o da tıpkı sacha gibi 14 günlük izinde ekstra çalıştı. profiline bakınca serdar aziz gibi maldivci alemci olmadığı çok rahat görülüyor. yalnız yorumları dış çevreye kapatmış. bu da kendisinin dışardan gelen tepkilerden aşırı etkilendiğini gösteriyor.

    milot rashica: kiralık olmasına rağmen galatasaray'i benimsemis görünüyor. her maçtan sonra paylaşım yapmayı ve taraftara teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. fırsat buldukça basket takımımızın maçlarına gidiyor. maddi konular aşıldığı takdirde önümüzdeki sezon takımda kalacağını düşünüyorum.

    lucas toreira: ınstagram' ı aktif kullananlardan. doğal olarak muslera ile takılıyor. profilinde galatasaray'i ve istanbul'u tamamen benimsemiş bir görüntüsü var ama son 1 ayda çıkan italya haberleri, menajerinin maaşlarda gecikme nedeniyle kulübe ihtar gönderdiği haberleri, dünya kupası sonrası takıma biraz geç katılması kafamı karıştırdı.

    sergio oliviera: bu adam ıstanbul'u ve galatasaray'i tamamen sevmiş ve sahiplenmis. sözleşmesinin son 2 senesi yatisa geçer ve feghouli gibi sırtımızda kambur olur diye düşünüyordum ama öyle olmayacak! tutkulu biri ve feghouli gibi tembel değil. yaşadığı bilek sakatlığını yatişa hevesli biri yaşasa muhtemelen şubatta takıma dönerdi ama kendisi çok çalışarak lig başlamadan takıma döndü. ayrıca pozitif ve güler yüzlü bir eşi var. eşi de her iç saha macimiza geliyor ve paylasimlar yapıyor.

    mertens: ınstagram'i sık kullanmayan bir abimiz. başta 10 yıllık napoli macerasından sonra galatasaray'a isinamadi diye düşünüyordum ama bununla ilgili olmadığını anladım. eşi, popçu hadise ile kanka. çocuğuyla beraber ara sıra maclarimiza geliyor. şahsi görüşüm şampiyon olursak mertens'in 1+1 sözleşmesinin +1'ini kullanacagimiz yönünde.

    icardi: ınstagram'i sık kullanan, dünya umrunda olmayan kiralık aşkımız. özellikle beşiktaş derbisi öncesinde saçını sarıya boyatip paylaşım yaptığında "ahanda büyük linç yiyecek!" demiştim. çok önemli derbi var sen saçının başının derdindesin tarzında. ama dedim ya adamın farklı bir yapısı var. aslında türk futbolcularinin baskıyı, eleştiriyi iplememesi konusunda ders alması lazım icardi'den.

    ve son olarak;

    okan buruk: o da önemli ve özel günlerde paylaşım yapan ve ınstagram'i sık kullanmayan biri. paylaşımlarını yorumlara kapatması sosyal medya ve basindan biraz etkilendiğinin kanıtı. ben zaten 2.haftadaki giresunspor maçının devre arasında çift forvete dönmesinden baskıdan ve taraftardan etkilendiğini anlamıştım.

    ınstagram paylasimlarindan yola çıkarak gerçek hayata dair kesin görüşlere ve kanilara varmak elbette yanlış olur ama bazı fotoğraflar, bazı paylaşımlar da futbolcuların hayatlarına dair ipuçları yakalamamizi sağlıyor bazen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın