• 8
    maddi imkansızlıklar yaşayan ve ristic dahil birkaç oyuncusuyla daha yollarını ayırmak üzere olan fuenlabrada'dan aldığımız oyuncudur. kendisi için kulübüne çok yüksek olmayan bir bonservis parası ödenecek. şu dönemde, kariyerinde yükselişte olan bir oyuncuyu sezon ortasında acb'den çıkarmak ve kimse kapmadan alabilmek büyük iş. hayırlı olsun, nihayet doğru uzun transferi geldi.
    oyuncuya gelirsek, hücum olarak bize epey çeşitlilik sunacak. şutu var, post'u var, geçen yıl blackshear'in yaptığı gibi kisalara alan açabilecek bir oyuncu. bu sene en çok bunu aradık uzunlardan, sadık 5'e geçtikten sonra yükselişe geçtik zaten. hucum yonunden epey bir katkısı olacak yani. 2.14 boyu olduğunu da unutmayalım.
    savunmada ise pek faydalı olamayacak çünkü yaptığımız savunmaya uygun bir oyuncu değil. ayrıca, ayakları da çok yavaş. umarım yanilirim tabii ama savunma yönünden çok beklentim yok. switch yaptığımız her savunmada el üstünden yedirir bize der kaçarım.

    şöyle bir durum olabilir, ristic şutu olan ve çekinmeden topu elden cikaran biri. floyd iyileşti, dönüyor. floyd sağlıklı olsa zaten belki de ligi namaglup götürüyor olurduk o ayri, ristic-floyd uzun ikilisini belli maçlarda kullanip caloiaro'yu ben dışarıda bırakırdım şahsen. hem hücumda hem savunmada çeşitlilik katar bu ikili. floyd'un savunma katkısı kusursuz zaten, bu sezon kaybettiğimiz fenerbahçe maçında o sahadayken fener pota altimiza yaklasamadi mesela.

    en nihayetinde hayırlı uğurlu olsun. efes maçına kadar konya ve manisa maçlarını firesiz verip efes maçına namağlup gidersek efes'i de o havayla "dolu" bir salon önünde yeneceğimizi düşünüyorum. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın