• 30
    sivasspor milli maç arasından 5'li savunma anlayışı ile döndü ve 24 aralık 2022 kasımpaşa sivasspor maçından 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
    galatasaray'ımız ise 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçında sükseli bir ilk yarı, ortalama bir ikinci yarı ve berbat bir son 20 dakika oynayarak 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı ve liderliği aldı.

    sivasspor hala küme düşme hattında bulunuyor, 1bu 14 puanın 8ini iç sahada topladılar. iç sahada 1 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldılar. bu mağlubiyetler hatayspor ve antalyaspor karşısında geldi.

    maçta njie ve james sakatlıkları sebebiyle oynayamayacak sivas cephesinde. bizde ise en önemli eksikler torreira ve icardi olarak göze çarpıyor. muslera cezadan, oliviera ise sakatlıktan dönüp ilk 11 başlayacak.

    torreira'nın yokluğunda baran'ı ilk 11'e koyup yanına oliviera'yı yerleştirerek bence hem yerli oyuncu kuralını rahatlıkla sağlayabilir hem de oyunu istediğimiz şekilde yönlendirebiliriz. ama büyük ihtimalle berkan-oliviera-mertens üçlüsünden oluşan bir orta saha hattı izleyeceğiz. şayet midtsjö oynayacaksa rashica veya gomis'in yerine barış alper yılmaz'ın oynaması çok muhtemel görünüyor.

    sıkıntılı geçmesi beklenen ancak zorlanmayacağımız bir maç olacağını öngörüyorum.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın