resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1161
    yediği sarı kart hakkında tuhaf bir linçlenmeye konu olmuş topçumuz.

    her şeyden önce bu sarı kartları muslera da çok yer veya diğer oyuncularımız da. genel olarak buna tepki gösterilse okay diyeceğim de buradaki konu farklı.

    torreira çoğu kişiye göre bilerek sarı yedi ve noel için, kar kış şehrine gitmemek için, tatil için yaptı bu deniyor. hadi öyle olduğunu düşünelim. torreira’sınız ve sarı kart görüp tatil düşünüyorsunuz. dmc oynayan bir adam çok rahat 90 dakikada maç içinde bir sarı kart görebilir, bir atağı kesebilir, biraz sert dalabilir ve kimse konuşmadan sarısını yer. ya da başka bir yönden bakalım, maçın bitimine sadece uzatmalar kalmış, bu adamın kafasında sarı kart yemek var, niye bu kadar beklesin? eğer oyundan çıkarılmasa %99 sarı kart görmeyecekti bile :d

    yani bazı galatasaraylılara göre defansif orta sahada bulunan torreira 90 dakika kart görmedi ama oyundan çıkarken maç boyunca planladığı sarı kartı gördü :d oyundan çıkmasa da kesin görecekti değil mi?

    son olarak, her şeyi geçtim, eğer hakem zorla iteklemese veya sarı kart göstermeyip, saatini gösterse ne denilecekti çok merak ediyorum :). böyle 10 sefa pozisyon olsa sarı kart veren hakem 1-2 dir. eğer hakem uyarmasa etmese, ya da sadece süre ekliyorum diye gösterse torreira’nın yemyip içmeyip 1 haftadır yaptığı kart görme planı suya düşecekti değil mi :)))

    (bkz: 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın