• 451
    ilk 40 dakika mükemmel oynayan, geri kalan dakikalarda ise kötü oynadığımız ve yüksekten uçmamamız gerektiğini öğrendiğimiz maç oldu.

    ben bu tür maçlara çifte kazanç gözüyle bakıyorum. mesela ilk yarısını 2-0 önde kapattığımız bu maçta 80'li dakikalarda gol yemeyip, 3-0'ı bulsaydık birçok sorunu göz ardı ederdik. yani 40 ve 80. dakikalar arasındaki kötü oyunumuzu unutup şen şakrak yolumuza devam ederdik ama en kritik yerlerde hata yaparak bir çuval inciri berbat edebilirdik. evet, bu maçın 90+2. dakikasında da bir çuval inciri berbat edip büyük yara alabilirdik ama en nihayetinde böyle bir şey olmadı ve maçı ıkına ıkına da olsa kazanmayı başardık. ben dahil milyonlarca taraftarımız maçın büyük bir bölümünden memnun kalmadı ve aynı zamanda yüksekten uçmamak gerektiğini öğrendi. okan hoca ve futbolcularımız da galibiyete sevindi ama oynadığımız oyundan memnun olmadıklarını ve geliştirmemiz gerektiği açıkça söylediler. hatta bazı futbolcular soyunma odasında üzülmüşler düşünün yani. bu maçta yaşadığımız olumsuzluklar ve bu olumsuzlukların bize öğrettiği tecrübeler, şanslıyız ki 3 puan kazandığımız bir maçtan sonra oldu daha ne isteyelim?

    bir musibet bin nasihatten iyidir. ilerleyen haftalarda bu maçın bizi nasıl ileriye götürdüğünü hep beraber göreceğiz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın