resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1165
    napoli taraftarının neden bu kadar bağrına bastığını her maç bize yeniden gösteren belçikalı takım oyuncusu.

    keçiören maçında berkan veya barış alper hangisi tam hatırlamıyorum ama olumsuz bir hareketinden sonra tribün yuhalamaya başlarken mertens elini kaldırdı, takım arkadaşına alkış yaptı, bugün de yine kerem'in bir pozisyonundan sonra aynısını yaptı ve bizim stattaki taraftarımıza taraftarlık dersi veriyor ikidir ama anlayana.

    maç esnasında oyuncu protesto etmek kadar oyuncuyu düşüren, yeteneklerini açığa çıkarmasına engel olabilecek bir şey var mı bilmiyorum. abdülkerim bardakçıilk geldiğinde de aynısını yaşadı. topla çıkışları, düzgün ayağı ile nam salan adam tribünümüzün baskısı ve hakemlerin saçma kırmızılar yüzünden ancak toparlandı. yeni yeni kendine geliyor. marcao gidince her maç kendisini ararız diyordum ama hem yerli olması hem de performansı sayesinde hiç aratmıyor aslan parçası.

    o yüzden mertens'i örnek alalım ve bilmem kaç dakikanın üstüne bilmem kaç nabızla atılan pas için yeteneği sınırlı oyuncuları eleştirmeyelim. berkan veya kerem, onların avrupa'da olmamalarının sebebi zaten o fiziksel şartlar altında doğru karar vermemeleri. tıpkı aanholt'un burada olmasının sebebinin bu olması gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın