resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4750
    hocanın şunu anlaması lazım, oyuna stoper almak günah değil, ayıp da değil. alanya maçında da bekledi bekledi, 2-1 olunca midtjsö ve emin'i aldı oyuna. 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçını çok rahat kapatabilirdi. barış, emin girecek gomis, mertens çıkacak. bu kadar ya, daha fazlasına getek yok. mata, mertens, yusuf, kerem aynı anda sahada olmak zorunda mı? mata, yusuf vs oyuna girmek zorunda mı? skoru almışsın, önce bi sağlama al kendini, her şeye rağmen gol yiyorsan o zaman sıradaki hamleni düşünürsün. üstelik belli ki maç en az 10 dakika uzayacak, yani 90'da oyuna alsan en az 10dk oynayacak bunlar zaten. bu kadar erkenden takımı bu kadar mücadele gücü düşük durumda bırakmak neyin nesidir?

    tartışmasız ligin en zayıf takımona karşı ecel terleri döktük. okan olmasa 2-0'dan puan veriyorduk. ki ikiyi yesek son 5 dakika facia olurdu eminim ki.

    herkesi memnun etmek zorunda değilsin sevgili hocam, oyuncu değişikliklerin her maç bunun üzerine. her maç birileri memnun etmek için oyuna alıyorsun. yapma bunu, allah kitap aşkına yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın