resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1242
    jankat yılmaz kadar galatasaray futbolcusudur. muslera sözleşmeli futbolcumuz olduğu sürece kaleci yetiştiremeyiz. milyonlarca euro alan efsane kalecimizi senede on maç dahi yedek oturtamayız sakatlık olmayan durumlarda. ben de isterim ülkemizin futbol iklimi beş, altı hafta evvel şampiyonluk ilan edilebilecek, gençlerin görülebileceği bir iklim olsun ama maalesef olmuyor. galatasaray son altı haftaya on beş puan farkla girsin, son haftalara o puan farkı üç olur. bir şekilde olması sağlanır. aynısı diğer takımlar için de geçerli olabilir.

    dolayısıyla jankat'tan iyi durumda ise psikolojik olarak oynasın. kim iyiyse o oynasın, muslera'yı kesecek halimiz yok. işimizi görecek kaleciyi izleyelim 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçında.

    taraftarı da anlıyorum, ne zaman okan kocuk'a şans verilse kötü performans sergiledi bence. jankat'ın maç oynamasına inansam da şu an o takım galatasaray değil. alt liglerde oynaması, profesyonel maç yapması lazım. okan'ın da yapması lazımdı aslında. 27 yaşında kalecini 148 profesyonel maçı var, ben bunun az olduğunu düşünüyorum. uzun sözleşmeler ve uzun kiralık anlaşmalar umarım günün birinde kulübümüzün politikası haline gelir. 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçında oynarsa yolu tıpkı jankat gibi açık olsun. kendisini seviyoruz, tıpkı kulübümüzün işini yapmak için çabalayan diğer tüm futbolcuları gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın