resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1160
    net çok iyi futbolcu. o yüzden kötü performans gösterdiği maçlara pek takılmıyorum açıkçası. bu tarz forvet özellikli oyuncuları hızından dolayı çizgiye atmak tam bir türk hoca hastalığı. fiziksel anlamda rakiplerinizden bu kadar üstünseniz, yapabilecekleriniz ve yaptıklarınız arasında da bu derece fark varsa, mental olarak ister istemez bencilleşiyorsunuz. tıpatıp benzerine burak yılmaz da 20'li yaşlarının ortasına kadar maruz kaldı mesela. şenol güneş'le yolu denkleşmese kafası çalışmayan kanat olarak kalacaktı adı. kaldı ki barış alper'in first touch'u burak yılmaz'ın prime dönemlerindeki dokunuşlarından bile daha iyi seviyede.

    diğer yandan tarz olarak temas da seviyor, bek oyuncularıyla boğuşmak kimseye bir fayda sağlamaz ama stoperle fiziksel anlamda boğuşabilen fuleli forvetler gerçekten çok değerli bence. o yüzden ısrar etmek gerek, fakat kanatta değil.

    hepsini geçtim 4-3-3'ün kanadı olmakla 4-2-3-1'in kanadı olmak bile farklı şeyler. kerem'in bile zor adepte olduğu, yunus'u ise direkt kaybetmemizi sağlayabilecek kadar büyük bir fark mevcutken, içlerinden buna en uygunsuz olan barış alper'in orada parlamasını hiç beklemiyorum.

    özetle, forvet oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın