resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4777
    şu ana kadar gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan eski futbolcumuz. hem kendi açısından hem de bizim açımızdan sevilla'nın şu kaos ortamında kendisini gösterip belki bir üst seviyeye geçmesi çok iyi olurdu ama işler tam aksine işliyor.

    hep kızıyoruz yönetime neden oyuncularımızı 15-20'ye satamıyoruz diye. işte biraz da bu süreçlerle alakalı bize göre ucuz olan satışlar. fernando dışında son yıllarda avrupa'ya gönderip kendini kanıtlayan bir oyuncumuz oldu mu çok net hatırlamıyorum ki o da zaten yıllarca premier lig'de oynamış, tüm dünyanın tanıdığı bir oyuncuydu.

    en büyük rakibimiz olduğundan mecburen feneri örnek alırsak, hem elif, hem kim napoli'de sürekli şans buluyor ve şimdiden değerlerini ikiye katladılar. bunlardan kaçarak giden kruse-berisha bile bundesliga'da iş yapıyorlar hala. doğal olarak bu da yapacakları diğer satışlarda (arda-ferdi-crespo-szalai) ellerini güçlendiriyor. vedat mesela lazio'da tutunamadı ama gitti mallorca'da katkı veriyor.

    bizim de transfer döneminde kerem 20 milyon, nelsson 25 milyon, boey 30 milyon diyebilmemiz için onlardan önceki referans transferlerimizin de başarılı olması şart.

    marcao'da umarım sakatlığını atlatıp ligin kapanışını iyi yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın