resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3314
    gençlik yıllarından bugüne kadar kendisine şahit olmaktan mutluluk duyduğum efsane. otomatikleşen, robotlaşan futbolculara inat sokakta oynar gibi oynadığı için mi, yaşlanması ile beraber eski klas 10 numaralar gibi "koşmaz ama bir topta maçı çözer" kıvamına geldiği için mi yoksa zaten yıllardır sevdiğimiz hayran olduğumuz bir kişinin en büyük hayalini gerçekleştirmek için insanüstü bir çaba sarf ettiği için mi bilinmez ama son birkaç haftadır herkesin hiç görülmemiş bir arzu ile desteklediği futbolcu. messi'nin bence en büyük başarısı bu. dönemdaşları ronaldo, neymar, iniesta,robben, lewandowski, ibrahimoviç ve birçok adını anmadığım yıldızdan öteye oynadığı tüm oyuncular ve özellikle arjantinliler messi'ye tapıyorlar. bunu copa amerika 2021 finalinde kupayı kazanmanın sevincini yaşamadan messi'nin kupayı kazanmasına sevinerek ona koştuklarında da gördük bu kupayı kazansın diye sarf edilen harika eforda da. bütün dünya kupası süresince herkes ona inanıyor ve onun için oynuyor gibi bir şey vardı arjantin'de.
    bilemiyorum, ondan daha iyisini görebilir miyiz? bilemiyorum, nesli tükenmekte olan futbol ikonlarının bir noktası mıdır messi?
    bildiğim bir şey var ise bu oyunu ilk kez izlemeye başlayanlara sevdiren, önceden sevenlere de hiç görmedikleri şeyler sunarak kendine hayran bırakan bu adamın artık içinin rahat olduğu. mavi-beyaz çubuklu bir forma içinde leo ve ellerinde yükselen altından bir kupa.
    düşündükçe hala bağırasım geliyor.
    korkunç bir şey!
App Store'dan indirin Google Play'den alın