• 609
    2022-2023 sezonunun ilk bölümü, takım olma yolunda ve okan hocanın arayışlarıyla inişli çıkışlı geçerken; hatta bazı homurdanmalar varken 2022 dünya kupası arası öncesi son 2 maç çok büyük sınavdı. hoca ve takım, hatta stadyuma gelen taraftar bu sınavı büyük başarıyla geçti. adeta ateş çemberinden geçtik. derbi galibiyeti ve başakşehir'i sürklase etmenin tadını tam çıkaramadan girdiğimiz dünya kupası arası nihayet bitti.

    ara öncesi müspet en büyük efektler sanırım:

    -milot rashica ve icardi'nin 11'e yerleşmesi,
    -kazımcan'ı kazanmamız,
    -torreira'nın hücum dahil katkısı ve oliviera-torreira ikilisinin oturması,
    -abdülkerim'in kendini bulması ve özgüvenli oynayarak ağırlığını koymaya başlaması idi.

    "dünya kupası arası bize iyi gelmez ki zaten, tam havaya girmiştik" falan derken bu ara aslında sakatların iyileşmesi için fırsat oldu bir bakıma. bence bu kez ara lehimize işlemiş olacak. ayrıca bir de her aranın dönüşünde farklı önlemler olmalı. pandemi zamanı ile karıştırmamak lazım. şimdi hafta içi ve hafta sonu maçlar var. okan hoca ve ekibi gerekeni yapmıştır, yapacaktır diye düşünüyorum. futbolcular da öyle. profesyonellik, her türlü şarta uyum sağlamayı gerektirir.

    bizler de taraftar olarak kaldığımız yerden devam etmeliyiz. ligde 2 büyük maçı art arda kazanmış olduğumuz hava ve coşkuyu sanki geçen hafta yaşamışız gibi unutmadan (o güçle) ama şımarmadan ve istanbulspor'u küçümsemeden, (3 atarız, 5 atarız gibi saçmalamadan) sanki nisan ayı gelmiş de mayısa doğru kenetleniyormuşuz gibi konsantre olmalıyız.

    (bkz: 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçı)
    konsantrasyon!

    önümüzde uzun bir yol var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın