resim
Berke Özer
Takım:Eyüpspor
Mevki:Kaleci
Yaş:24
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 237
    yaşına göre ortalama, hatta globalde belki de ortalama altı diyebileceğimiz profesyonel maç sayısı dışında neyiyle fenerbahçe, galatasaray kalesi hak ettiğini asla anlayamadığım bir kaleci.

    üst düzey refleksleri yok. yaşı dolayısıyla zaten üst düzey pozisyon almasını bekleyemeyiz. bire birlerde çok başarılı değil. ayakları elit seviyede değil. hepsinden azar azar var desek o da yok, bence ceza sahası hakimiyeti çok düşük bir kaleci. sezonda otuz maça çıka çıka otuz yaşında ortalama üzeri bir üç büyükler kalecisi olabilir ama şu an ne o ışığı veriyor, ne de o beceriye sahip.

    batuhan şen'i yeterli bulmamakla birlikte, berke özer'e bonservis vermenin manasını anlayamıyorum ben. ülkenin ekonomik durumu belli, takımın ekonomik durumu belli, para çıkacaksa sahadaki performansla oyuncu o parayı geri getirebilmeli, yani takımı avrupa potasına sokmalı. berke özer'de o beceri bence yok. bugün berke'ye vereceğimiz belki de iki yüz bin euro için mağazacılıkta, yayın gelirinde korsanla elde meşale orak mücadele ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın