• 226
    galatasarayli iş adamı. son zamanlar kameralara çıktığı için fazlasıyla eleştiriliyor. kimisi de sponsor amatör branşlara sponsor olduğu için eleştirilmesine karşı çıkıyor.

    arkadaşlar, kendisi ne halatasaray için para harcayan ilk kişi ne de son kişi olacak. popüler olma kulüp üzerinden farklı emelleri olma girişiminde olan da ilk kişi olmayacak. zaten kulüplere yönetici, başkan olanların çoğu (hemen hemen hepsi) medyada kendine daha fazla yer bulmak için veya siyasilere yakın olmak amacındalar. özellikle bu anadolu kulüplerinde daha yaygın. o yüzden dinçer azaphan'ın amacı her ne olursa olsun rahatsız edici bir durum değil. en azından rahatsız olmak için bakmazsan rahatsız olmazsın. daha dün izmir'de bir çete bucaspor'u almış bir şekilde ve bu sayede siyasilerle araları iyi tutmuşlar. emniyet müdürü kankalari olmuş, cumhurbaşkanı danışmanlarından biri kulübe başkan yardımcısı olmuş vs... zamanında mansimov da beşiktaş'ı istiyordu ki onun da bu isteği beşiktaş sevdasıyla alakalı değildi.

    verdiğim iki örnek dinçer azaphan ile ilgili biraz uç örnekler oldu ama bahsetmek istediğim futbol kulüpleri bazı insanların bazı istekleri için müthiş bir katalizördür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın