resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 549
    domenec torrent gibi kendisinin de en büyük şansı fatih terim'den sonra gelmesidir.

    taraftarların gözü o kadar kördü ki, hakem hataları terim gittikten sonra anlamlı hale gelmeye başladı, hakemi de yenmek başlığı öksüz kaldı, organize kötülüğe dikkat edilmeye başlandı. domenec torrent'in daha az maç yapılmasına rağmen takımın kondisyonunu artırdığı nasıl bir illüzyon ise pena'nın da kaleciği aynı illüzyon.

    örneğin, rizespor'dan yediği golü uğurcan muhtemelen göğsüyle kontrol ederdi. bir o şuta bakın bir de muslera'nın marsilya deplasmanında cengiz'in kurtardığı şutuna. çok övülen barcelona maçlarında, içerdeki maçta yaydan gelen zayıf şuta ayağıyla müdahale etti. dönen topu kale sahasına çeldi. yani barcelona gol atması için gereken her şeyi yaptı. oyun olarak ezdiğimiz beşiktaş'ı yediği saçma golle oyuna soktu. kale sahasından aşırtma yedi, uzaktan yedi, kafayla yedi. pena kısa sürede yenilebilecek her türlü golü yedi ve bu sürede üzerine gelen şutları uçarak kurtarmaktan başka da bir şey yapmadı.

    üşenmedim, teker teker oynadığı maçların xga'sına ve yediğimiz gollere baktım. ismail çipe ile karşılaştırdığımda daha kolay maçlar olmasına rağmen, daha kötü olduğunu söyledim, ofsayt yağmuruna tutuldum. :)

    umarım bazı gerçekleri görmek için takımımız kobay olarak kullanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın