• 12
    ligde şampiyon olup avrupa'da tromsolere elenen, leverkusen'den 5 yiyen, şampiyonlar liginde sonuncu olan bir takım görmek istemediğim için buyum ben evet. 1 sezon, 2 sezon, 3 sezon sabrederim, 3. sezonda sonuç olmaz ama ışık olursa daha da fazla sabrederim.. istemiyorum çünkü artık günü kurtaran takım. istemiyorum arkadan şişir önde bas, kaos futbolu. öbür türlüsüde kolay olmuyor evet, ama acı olmazsa kazançta olmaz. şu takım fazlasına göz dikmesse ölüsüyle minimum 2-3 senede bir lig şampiyonu olur zaten, oldu da, gördük... mesele fazlasına göz dikmekte...

    futbol oynayan, sistemi ve istikrarı olan bir galatasaray için frank rijkaard taraftarıyım. daha rijkaard geldiği gün "bu sezon önemli değil." demiş olan bir frank rijkaard taraftarıyım. yeni bir sistem getirmeye çalışan, kariyeri belli olan, her ne kadar barça'yı benim yarım kadar takip etmeyen adamlar bunu kabul etmese de (bunun sözlükle alakası yok) barcelona'nın tekrar zirveye çıkışının temellerini atan bir hocaya bir sezonda sırt çevirmek, benim gözümde skor taraftarlığıdır. ve ben skor taraftarı değil, frank rijkaard taraftarıyım.

    takım ligi 5. bitirirsede frank rijkaard başlığı altında kendisine hunharca sallanırken bakınızla bu entrymi vereceğim, şimdiden söyleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın