resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3224
    kendisi olmadan rosario central’den, velez sarsfield‘dan hallice olan milli takımı 2022 dünya kupası finalini kaybederse sevmeyenleri “nirvana”ya ulaşmadan hemen yazalım;

    dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. kendisine en yakın rakibi * ile arasında 2 dünya kupası finali fark vardır.

    allah vergisi yeteneklerini kalitelerine yansıttıkları, çalışma azmi ve disiplininden kopmadıkları, 16-17 sene bize böyle muhteşem kaliteli bir rekabet izlettirdikleri için kendisine ve en yakın rakibine de bir futbolsever olarak teşekkür ederim ama işte bazı rekabetler ne kadar başa baş gitse de son düzlükte kazanan belli oluyor.

    messi özelinde ise futbolu bıraktığında futbol dünyası houdini’sini bir nevi sihrini kaybetmiş ve yerinin dolması imkansıza yakın olacak.

    bunun skor yapma, asist yapma, çalım atma veyahut kısa sekanslardaki performanslar ile alakası olmayacak bunların hepsini herhangi bir zamanda normalmiş gibi izletmek, oyunun tamamına hükmetmek ile alakası olacak.

    futboldan bir messi geçiyor son zamanlarından herkes keyif almalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın