resim
Moussa Dembélé
Takım:Al-Ettifaq
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 154
    transfer edebilirsek bitik gelmeyecek futbolcudur. 2021-2022 sezonunun özellikle ikinci yarısında yana yana futbol oynuyordu. bu sezon ise ne olduysa birden yok oldu, muhtemelen lacazette transferi etkiledi. ki bu bana kalırsa lyon adına bir vizyon hatasıdır: lacazette ne kadar kaliteli olsa da yanarak gelen 26 yaşındaki futbolcunu baltalamak hatalıdır.

    kendisinin transferi bana kalırsa eren aydın'a da yardımcı olabilir. icardi muhtemelen tek sezonluk bir hikaye olarak kalacak. seferovic'ten memnun değiliz. gomis gidiyor. mertens'in sözleşme uzatma opsiyonu bize ait olsa da biz kendisini forvet olarak düşünmüyoruz. elimizde forvet kalmayan bir ortamda dembele'nin arkasına eren aydın'ı koyarsak, üçüncü forveti çok iyi seçmemiz gerekiyor.

    burada da yabancı sınırının azizliğine uğruyoruz bana kalırsa. en parlak zamanında bir forvetle birlikte genç bir forvete sahip takımın normalde yapması gereken, kariyerinin altın yıllarını geride bırakmış bir forveti transfer edip, ondan hem üçüncü forvet hem de mentör olarak faydalanmaktır. ama yabancı sınırı bizi burada bu futbolcuyu türkler arasından seçmeye mecbur bırakıyor. adem büyük dışında da maalesef aklıma hiç kimse gelmiyor. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın