resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1027
    menajerinin geleceği hakkında açıklama yaptığı iddia edilen orta saha oyuncumuz. kendisinin burayı tekrar bir basamak olarak görmesini gayet normal karşılıyorum. nelsson'da mesela sezon başı sevilla'ya gitmeyi çok istemişti ama bonservis konusunda kulüp anlaşamamıştı.

    genç ve piyasası olan futbolcuları bu ülkede uzun yıllar tutmak hayalperestlik. ajax bile bir oyuncusunu parlattığında maksimum 2 yıl içerisinde oyuncusunu satmak zorunda kalıyor. futbol düzeni, ekonomisi bu şekilde yürüyor. o yüzden genç futbolcuların yerlerini tekrar potansiyelli yahut torreira gibi genç fırsat transferleri ile doldurmak gerekir.

    bu yüzden alt yapı ve scout sistemi özellikle bizim seviyemizde ki ülke takımları için çok önemli. bu sezonu şampiyon olarak tamamlasak dahi hem kiralık sözleşmelerin bitmesi, hem kasayı doldurmak için oyuncu satma, hem de sözleşmesi bitecek olan veteran oyuncular sonrası tekrar sil baştan kadro kurmak zorunda kalacağız. önemli olan kısım bu oyuncuların yerini her zaman olduğu gibi 30'luk isimlerle mi dolduracağız yoksa tekrar potansiyelli futbolcularla mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın