resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1024
    kendisinin bedelini yerine koyacağımız adam belirler.
    şu an okan hocanın aklındaki adami 6-7 alıyorsak 15 civarlarında gitmesi galatasaray tarihinin en başarılı transferlerine top 5'ten sokar çünkü uzun yıllardır transferden para kazanmışlığımız yoktu, işte marcao oldu anca. bu takım yıllardır anca para yemeyi biliyor, allah aşkına biri futbolcu satmaya başlasın.
    ki ben kendisinin zaten bizi çok ipleyeceğini de sanmamıştım. yani iyi oyuncu, iyi oynuyor ama sahada bir marcao gibi ne bileyim muslera gibi taraftar gibi takıldığını görmedik. ışini yapıp geçiyor. misal oliveira kardeşimiz yakında tribünde meşale yakar ama bu arkadaş misal en güzel teklifte bence direkt kulübün kafasını ütüler.

    galatasaray 15-20 milyon euroluk teklifleri geri çevirebilecek güçte değil. bankalar birliği devreye girdikten sonra bu ödemeleri sonuçta babam yapmayacak. kimse de cebinden ödemeyecek.
    6 ay önce alınan adama iki katı teklif gelirse gider yani. hele bu adam hayvan gibi maaş alıyorsa.

    sabahlara kadar 200 milyon euro desek de ne galatasaray kendisine gelecek güzel teklifi reddedebilecek güçte ne de kendisi "gs istemezse olmaz" diyecek biri. menajeri böyle söylediyse gider. 7 milyon verip yıllık 2.7 verdiğimiz adama da "istediğimiz parayı vermezse altyapıya gider" diyecek halimiz yok yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın