resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 66
    iyice civitmaya basladigini düsündügüm spor medyasi mensubu. ben harbiden bu adamin oyun stiline hayrandim.bize transfer oldugunda da epey bi sevindirik olmustum valla. yazar/yorumcu kariyerine basladiginda yaptigi konusmalar yazdigi yazilarda hosuma gider olmustu. ama ne olduysa bilemiyorum, son zamanlarda canimi sikmaya basladi kendileri.
    yau senin gibi teknik kapasitesi yüksek bir futbolcudan, kendin gibi lincoln gibi futbolculari koruyucu yorumlar beklerken, sen sanki bi kuyruk acin varmis gibi sacmalamaya basladin. bi top sektirmesi ayip dedin sonra kendisine piyasa yaratiyor dedin. sen hic mi rakibin belini tek bi haraketle kirmadin?sen hic mi rakibe öyle bi haraket cektin ki, karsindaki icinden sana küfürler saydirmadi? sen hic mi tribünlerden biraz alkis alayim, biraz gaz vereyim diyerek iki topuk bi bacak arasi cekmedin mi?
    onun icin son yorumlariyla civitmaya baslamistir sergen efendi. daha sen bi kac sene öncesine kadar simdi lincolnün bastigi cimler üzerinde yeri geldiginde one man showunu yapiyordun. onun icin seni sevenleri senden nefret etmesini istemiyorsan sacmalamayi birak bir an evvel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın