resim
Samet Akaydin
Takım:Panathinaikos
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 51
    bize transfer olacağını hatta bizim ilgi göstereceğimizi hiç düşünmüyorum (inşallah yanılmam). zira türk futbolcu havuzumuz genel olarak dar olmakla birlikte, mevcut takımda türk futbolcu havuzunun en geniş olduğu bölge stoper hattımız: abdülkerim, emin ve metehan var. dördüncü bir türk'e hiç gerek yok, üstelik samet (veya cenk) kalitesinde.
    son iki-üç sezon sergilediği performansla şampiyonluk hedefleyen takımlarda oynayabilecek tek bir türk stoper vardı türkiye liginde. fenerbahçe ve beşiktaş o oyuncunun transferleri için birbirlerini yerken, transferini yapan biz olduk. şimdi düşünmesi gerekenler onlar. madem 7+4, hatta 6+5 kuralından yanalar (olabilirler, hiç itirazım yok); serdar aziz'le, tayyip talha'yla, samet akaydın'la onlar uğraşsın, bize ne?
    şu noktaya da değinip, konuyu kendi açımdan kapatayım: fenerbahçe ve beşiktaş abdülkerim'i isterken son anda hamle yapıp futbolcuyu ellerinden almak çok mantıklıydı. hep de destekledim. hatta belki geçen yaz'ın en doğru transfer müdahalelerinden biriydi. samet akaydın ise o türde bir hamle gerektirecek futbolcu değil. zaten o türde bir hamle gerektirecek başka bir stoper de yok. fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın, trabzonspor'un kendi aralarında kavga etmesi ve samet'in olabilecek en yüksek bonservis bedeliyle bu üç takımdan birine gitmesi dışında bir dileğim veya temennim olmaz bu futbolcu arkadaşımız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın