resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 725
    --- alıntı ---

    leo franco. yıllardır atletico madridte oynayan madrid in bir türlü kurtulamadığı bir kaleciydi hatırladığım kadarıyla. biraz beşiktaş ın ibrahim üzülmez gibi her sene yeni kaleci alınır, o çok fena sıçar yerine vasat leo geçer. zaten şunca yıllık kariyerinde milli takım forması görmüşlüğü 10u bulmaz.

    sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladık güney amerikalıyla. galatasaray ın en başarılı 3 kalecisini say deseler herkes simoviç, tafarel ve mondragon der. tafo ve mondragon un güney amerikalı olması leo franco için de hepimiz de umut vermişti.

    ama gel gör ki güney amerika'lı tecrübeli kalecimiz, odun aykut'un yapmayacağı bir hata yaparak derbi yi verdi.

    şimdi kimse yuhaladılar leo yu böyle taraftar olmaz falan demesin. o adam bu hataları (ki atletico maçı, beşiktaş maçı, fener maçı ve sayısız atlamadığı top vardır diğer maçlarda) ülkesinde yapsaydı adamı vururlardı lan buenos aires sokaklarında.

    burda vurmazlar, vurdurtmazlar. ama sen leo franco eğer gerçekten profesyonelsen şu gün istifa edip gitme günüdür. bırak alacaklarını eşyalarını topla git. ya lütfen git. bak galatasaray taraftarı pek adam yuhalamaz. hele bugünkü gibi organize ıslık hiç bir zaman yapılmadı.

    ömrümüzden çaldın leo, şampiyonluğumuzu çaldın be leo. bırak git dostum. kalpler kırılmadan git.

    --- alıntı ---

    http://sinirhastasi.blogspot.com/...0/03/leo-franco.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın