• 5
    taraftarının gazını almak için ortaya attığı bir diğer yalan. diğer için (bkz: 1959 öncesi şampiyonluk yalanı). sene başından beri galatasaray dilim dilim doğranırken fenerbahçe kurduğu düzenle almış başını gidiyordu. ne zaman ki galatasaray isyan bayrağını çekti, 7-8 haftada şampiyon ilan edilen fenerbahçe ile puan farkı 2’lere düştü, fenerbahçe alev almaya başladı. puan olarak bile üstteyken acaba kaybeder miyiz telaşı başladı. özellikle puan kaybı bekledikleri öz fenerbahçeli emre 7 tane yiyince ne yapacaklarını şaşırdılar. bu süreçte galatasaray hem isyan etti hem de belki belli tavizler vererek akp ile buzları eritmeye başladı. ne yazık ki son 2 yıldır şampiyon direk siyaset tarafından ilan ediliyor. günümüz türkiyesinde akp’ye rağmen şampiyon olamazsın. galatasaray’ın iktidarla iyi ilişkiler kurması her ne kadar içimize sinmese de, duygusallığı bir kenara bırakıp buzları eritmek gerekliydi. tam galatasaray stadı akp’ye verildi, fenerbahçe de atatürk’ün arkasına saklanarak böyle bir yalan ortaya attı.

    1-sezon sonunda balon patlayıp şampiyon olamadıklarında diyecekler ki. “bakın akp galatasaray’ı şampiyon yaptı, biz atatürk’ün takımıyız” atatürk yattığı yerden kalkıp şunları görse vallahi fenerbahçe’yi kapatırdı.

    fenerbahçe’nin en iyi yaptığı şey manipülasyon, iftira... şike yapıp şikeyi türkiye’ye galatasaray getirdi derler sanki bakkaldan alınan bişey gibi. fetö terör örgütüne sponsor olup sonra galatasaray’a fetöcü demeleri. 15 temmuzda darbe girişimi başarılı olsa yemin ediyorum en büyük fethullahcı bunlar olurdu.

    şampiyonluk kaybedildiğinde biz atatürk’çüyüz onlar akp’li diyecekler. sanki divan kurulunda atatürk’ün resmi büyüklüğünde rte’nin resmini asmamışlar, sanki rte divan kurulu üyeleri değil gibi.

    2- fenerbahçeliler şampiyon olacaklarına, galatasaray taraftarları kadar inanmıyolar. o kadar başarısızlığa alışmışlar ki son haftaya 3 puan farkla girseler yine de şampiyon olacaklarına inanmazlar. geçmişte yaşadıkları sayısız travma nedeniyle. emin olun fb’nin şampiyon olacağına galatasaray taraftarı daha çok inanıyodur.

    toparlayacak olursak fenerbahçe’nin ortaya attığı bir yalandır. yapacak insan çat diye biz değiştirdik stad ismini kardeşim der. hele ki divan kurulu üyeleri rte iken sıkar biraz. yapsınlar da görelim. ilk ben tebrik edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın