resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4663
    müneccim teknik direktördür. geçen hafta şöyle bir açıklama yapmıştı. "direkten dönen 10. topumuz oldu. rekora doğru gidiyoruz. 6-2, 6-3, 7-3 bitebilecek maçtı."
    sezonun daha ilk haftasından adı bende saklı olan bir takım yazarlar tarafından sürekli yıkıcı şekilde eleştiriliyor. bu yazarların bir kısmı başka takım taraftarı, bir kısmı ergen kalan kısmı da fatih terimci (terimden başka kimse başarılı olsun istemeyenler). başka takım taraftarlarına yapacak bir şey yok, anlaşıldığında uçurulurlar zaten ama diğer taraftarlardan gına gelmişti artık. sezon başından beri takım görmek isteyene ışık veriyordu. 90 dakika pas yapıp pozisyona giremediğimiz maçlar henüz bir kaç ay önce oynandı. o zaman takım ve hoca bu kadar eleştirilmiyordu. benim destekleme sebebim ise okan hocanın teşhisi koymuş olmasıydı. ben ne dersem o anlayışı yoktu. dün kü başarıda yaptığı teşhisin önemi büyük.

    --- alıntı ---
    okan buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

    "kendimizde görebildiğimiz tek eksik bitiricilik. sonlandırmada büyük bir problem yaşıyoruz. bunu değiştirmeye çalışacağız. genel olarak baktığımızda iyi yoldayız."

    "ıcardi'nin hiçbir sorunu yok. keyfi, neşesi iyi. dün geldi ve antrenmanlara başladı. sorunsuz bir oyuncu, iyi bir karakteri var. bir sonraki maç için en hazır şekilde onu da sahada göreceğiz."

    "8+3 kuralının yanlış olduğunu hepimiz görüyoruz. seyirci mutsuz, hocalar mutsuz, medya mutsuz. kimin mutlu olduğunu merak ediyorum. bu kural gelmeden milli takım daha başarılıydı. oyuncularımız yurt dışına gidiyordu. burada bir yanlış var, inşallah ilerde çözülür."

    "son maçtan sonra kerem ve yunus'a eleştiri oldu. biz onlara güveniyoruz. çok maç oynadılar, ve az tatil yaptılar. onlara çok fazla destek olacağız."

    "seferovic'e topu ne kadar götürebildik ona da bakmamız gerekiyor. onun üzerinden de değerlendirmek lazım. iyi çalışıyor, dün de oturup konuştuk. gol atamadıkça baskıya girdi. seferovic-gomis-ıcardi'den en büyük verimi almaya çalışacağım."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın