• 6249
    maçları 10 kişi tamamlamaları kendileri için bir şans adeta. bana göre bunlar her maçı 8 kişi tamamlamalı ama işte lig hakemleri korkak. her futbolcusu kasap gibi rakibe dalıyor o da yetmiyor faul verilince kalkıp hakeme ana avrat dümdüz gidiyor. yerlisi de yabancısı da böyle.*

    futbol olarak konuşacak olursak zaten sezon başından beri adam akıllı top oynamıyorlar. hakemler iki hafta ittirmedi ortada maç yönetti zor bela kazandılar hatta kazanamadılar. birçok defosu var oynadıkları çağ dışı futbolun. at topu valencia'ya* taktiği dışında doğru düzgün hücum planları yok. maç içerisinde akıcı pas yapabildikleri sekanslar çok az.

    defans bölgesi ise tamamen facia*. tutturmuşlar bir tane ofsayt taktiği; 5 kişiyi orta saha çizgisine çekip rakiplere ofsayt tuzağı kuruyorlar ve bu da yan hakemlere bağlı bir taktik. yan hakem pozisyonu kesmek için bir bayrak kaldırmasa rakipleri sürekli kaleci ile karşı karşıya kalıyor. kaleci bölgeleri zaten bitik. ortadoğu ve balkanların en iyi kalecisi altay top kaleyi tuttuğu anda topu içeri alıyor.

    ne diyelim böyle devam etsinler mükemmel oyunlarına.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın