• 149
    galatasaray taraftarına çok stratejik bir bilgi vereyim.

    bu kadına iyi davranın. zira icardi'nin kumandası bunun elinde. ayrılırlar barışırlar onu bilmiyorum. ancak wanda nara ben cape town'da yaşamak istiyorum derse icardi gider cape town'da top oynar. hem adamı büyülemiş hem de üzerine çocuk yapmış. bu bağ esner ama kopmaz.

    bakın icardi'nin para falan umrunda değil. umrunda olsa neyi var neyi yok gelecekteki kazançları ile beraber wanda nara'ya terk etmezdi. adamın tek umrunda olan şey wanda nara.

    bu kadına yenge muamelesi yapmayın. icardi aslında bu kadın. wanda nara karga icardi de arog'daki carlos. kafesi açıp adamı sahaya salma iktidarı wanda nara'da. ayrılsalar bile anahtar wanda nara. çünkü kadın ben geldim diyip eve girebilecek karakterde. elinde bir büyü var ve ne yaşanmış olursa olsun her şeyi sıfırlayıp aşkı başa sarabiliyor.

    icardi seneye galatasaray'da top oynayacaksa bunu sağlayacak insan wanda nara'dır. bi konuyu kafaya takmış kadın mantık sınırlıdır. ne yaparsanız yapın onu aksine ikna edemezsiniz. hele karşınızdaki wanda nara gibi aşırı duygusal, histerik ve icardi'nin tanımıyla toksikse bu kadınla ne psg başkanı nasser al-khelaifi başa çıkabilir ne başka bir insan. o isterse olur. köprüyü geçene kadar wanda nara'ya dayı demek şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın