resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4617
    bir süredir oyun anlayışımızdan pek memnun değildim ve buraya birçok kez eleştiri yazacaktım ancak yazmadım. yazmamamın sebebi ise sonuçta okan hoca ligde yakın zamanda üç büyükler dışındaki takımlarla şampiyonluk ve türkiye kupası kazanmış hoca, onun da bir bildiği vardır elbette düşüncesi idi. gerçekten de bir bildiği varmış.

    hocam sen bize bugün ne izlettin? yani uzun yıllardır galatasaray'da gördüğüm en modern, en avrupa standartlarında oyunu izledim. en son covid öncesi dönem farklı tarzda da olsa bu kadar modern diyebileceğimiz bir oyun oynamıştık sanırım ki bu maç içi devamlılık açısından onun da üzerine çıktı. bu takım bu akşam resmen tam anlamıyla doksan dakika boyunca takım halinde organize bir şekilde önde bastı, hızlı ataklarla başakşehir'in üzerinden buldozer gibi geçti.

    keşke dünya kupası arası girmeseydi. tam oyun oturmuşken bu aranın girmesi iyi olmadı bizim için. umarım ligin dönüşünde kaldığımız yerden devam ederiz.

    tanım: fakir klopp'u.

    edit: elimde değil sürekli övmek istiyorum gerçekten. transferlerin bu kadar geç yapıldığı, en kritik pozisyonlara icardi ve mertens gibi yaz kampı geçirmemiş iki oyuncunun alındığı takımı bu kondisyona getirmesi takdire şayan gerçekten. helal olsun hoca sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın