resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4549
    evet burası galatasaray futbol kulübü. burda ya problemi çözersin ya da problemin kendisi haline gelip çözülürsün.
    bu kadar basit.

    okan hoca’nın bahane üretecek vakti yok. kendisine sunulan kadronun kalitesini sorgulamak abesle iştigaldir.
    bu kadro içinde hem türkiye a milli takım oyuncuları hem de dünya kupasında boy gösterecek ülkelerin top seviye görmüş oyuncuları var. bu oyuncu grubunu yönetip maksimum verim almak görevi de kendisine teslim edildi. bu sorumluluğu göğüslemeye ve bu göreve talip olan da kendisiydi. galatasaray futbol kulübü yönetimi ve taraftarı da beklentilere cevap verme konusunda talepkar olmalıdır ve olacaktır. başarı odaklı bir yapı bahanelerin arkasına sığınamaz.

    yunus akgün konusunda kendisine yüklenmeden evvel olayın bir açıklığa kavuşmasını beklemek lazım. ortalığı velveleye vermeden pazartesiyi bekleme taraftarıyım.

    ben şahsen geçen sezonun en iyi 11’ine seçilmiş yıldızlarının bu sezon niye düşüşte olduğunu merak ediyorum. kamp görmeyen boey’in tutabilene aşk olsun performansını veya kampın en iyilerinden seferoviçteki ani düşüşü merak ediyorum. yönetim bu konularla ilgili bir teknik ekip raporu isteyecektir diye umuyorum.

    marcao-kerem krizi nasıl çözülüp iki oyuncudan da verim alınmaya başlandıysa (biri avrupa’ya transfer yaptı diğeri sezonun en iyi oyuncusu seçildi) aynı şekilde bu tarz krizler sezon boyunca yaşanacaktır. burda kolay olan oyuncuyu harcamaktır zor olan ise oyuncuyu kazanıp verim almaktır. okan hoca’nın kriz yönetimi konusunda liderlik meziyetleri bu süreçte sınanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın